Mörka krafter försöker ta över jorden med hjälp av våra fyrar

Det vibrerade i Astons ficka , han tog upp prylen som han fått som han inte visste vad det för något men den såg ut som en kompass och som hade den en display. En gång hade prylen flyttat honom i rummet, han ramlat och när han skulle sätta sig upp satt han flera meter ifrån där han stod när han ramlade. Ofta när den vibrerade så blinkade en massa tecken på displayen i olika färger. Men nu stod med tydliga vanliga svenska bokstäver. Spelledaren har ett speciellt uppdrag. "Aston du måste ta dig härifrån, du måste återvänd till din hemplanet Jorden, jorden håller på invaderas av mörk materia, Spelledaren fortsatte , jag trodde att den mörka materian skulle ta den här värden först, men den mörk materian har upptäckt att ni som grupp är alldeles för farliga för dom , så dom ger på jorden istället och dom är redan där . Först kommer dom ta alla fyrar för att skapa ett bra kommunikationssystem. Inget är så snabbt som att kommunicera med ljus över öppna landskap, så din uppgift blir att spränga alla fyrar. För att hejda deras framfart, när du har sprängt alla fyrar kommer Tauri kontakt dig. Tauri är en organisation på jorden som har kontakt utomjordiska intelligens och använder utomjordiska intelligens, men dom kan inte själva spränga fyrarna för dom är bevakade av den mörka kraften. Du kommer att få kunskap om var fyrarna finns och hur du skall gå till väga för att spränga dom, när mitt meddelande är slut kommer din kompass att upplösa i atomer för att inte den mörka kraften skall kunna spåra dig och du kommer flyttas till jorden och vakna upp i din säng. På hallgolvet ligger en gammaldags postorder avi och på hos postens utlämningsställe ligger en ny kompas med uppgifter hur du skall spränga fyrarna och var dom finns och hur du skall ta dig dit, på kompassen finns även två knapp som skickar en signal direkt till Tauri. Den gröna knappen när du har sprängt alla fyra, den röda om dom tar dig och du hinner trycka. 

Nästa sekund vaknade Aston i sin säng, vilken dröm jag hade, när han kommer ut i hallen ser han postorder avin, tar upp den, tänker , jag har inte beställt något, när Aston läser på den undrar han var det ingen dröm. Spelledaren rekommenderar det nya spelet, hittat alla fyrar. 
Aston fortsätter till toaletten och sedan sedan köket och frukost. Men tänker hela tiden, var det ingen dröm?

Aston har nu ett stort paket på köksbordet, han öppnar det varsamt , i paketet ligger en pryl som ser ut som en kompass, på kompassen sitter en lapp. När du har tagit i kompassen så aktivers den, den känner igen ditt dna. och på skärmen kommer det information hur kompassen fungerar och i kompassen finns all information för ditt uppdrag underskrivet Spelledaren.    

Aston har tagit sig till den första fyren , den är stor och pampig och han mår dåligt av att han skall förstöra den. Aston älskar fyrar. det ljus, dess storhet. Men den måste förstöras för att rädda mänskligheten och vår civilisation. Instruktionerna är enkla, alla fyrar har en känslig punkt, där riktar man kompassen display som inte bara kan visa text utan även skicka ut en laser stråle , denna stråle kommer att kapa grunden i fyren och fyren kommer att rasa i ihop som ett korthus. Innan man man kapar grunden i fyren skall man skicka en ljus kod in i fyren signal system och sedan skickar fyren den signalen till alla andra fyrar, och den här signalen skapar kaos som ett virus i alla fyrar. 

Aston står vi den sista fyren och känner ett sånt vemod att han förstört så många vackra fyrar, men han vet att han måste förstöra den här också. Han riktar lasern trycker på knappen. och hör raset och ser stenhögen och den pampiga ljusreflektorn. Aston går där ifrån och undrar vad han skall göra nu, han kommer på att han skall trycka på knappen när han förstört alla fyrar.

När han kommer fram till stora vägen landar något som ser ut som en rymdfarkost, och en dörr öppnas och ut kommer en man och en kvinnan som presenterar sig som vi tillhör Tauri och representerar  jorden alla länder, du har just tillfälligt räddat jorden och om du följer med oss skall vi berätta om vad händer här och Aston kliver in i rymdfarkosten och hoppas att han skall få en bit mat.     

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Min utforskning av AI

När Gud tröttande på ormens pajaskonster