Rymdresan går vidare till Spindelplaneten

 

När Aston och jag kommer till planeten Vatten , vi skall skanna av alla plaster där det tidigare stått fyrar, för att undersöka att inte den onda makten som tog över fyrarna inte finns kvar. En ond makt kom till planeten Vatten för att invadera planeten och först tog dom över fyrarna som fanns på planeten och vakade över livet på planeten och inte som på jorden, varnade för fara.

 När vi kommer till planeten landar vi först på det första området där det stått en fyr , vi scannar det med Aston kompass och det är rent, inte minsta spår av någon ondska. Den känns bra och säkert, men vi skall scanna av alla områden för att vara säkra.
När vi har scannat cirka hälften av ytorna där det stått fyrar och vi började känna oss säkra på att ondskan är borta , så reagerade scannern på att det fanns ondska kvar och vi kunde mäta upp en puls som skickade en signal ut i rymden och vi bestämde att vi borde åka dit, men först måste vi skanna av alla platser. När vi sökt igenom alla platser flyger vi tillbaka till platsen där vi hittade ondskan, vi måste vara försiktiga så dom inte upptäcker att vi upptäckt dom. Vi skickar en sändare som går parallellt med signalen som går ut i rymden mot ondskans hemplanet.  Sändaren följer signalen, håller sig på avstånd från signalen för att skydda sin identitet.
Aston och jag tycker det är bäst att ge oss iväg till ondskans planet så fort som vi kan, vi sätter ihop ett meddelande till Tauri som är vår organisation för rymdsamarbete. Egentligen hade det nog varit bättre att vi åkt tillbaka till Mars och basen och låtit Tauri planterat nästa drag, men vi vill visa vad vi gick för. När vi närmar oss vår sändare förstår vi att den är upptäckt och hoppas att det inte avslöjat oss. Vi kan inget annat göra än låta den vara.
När vi närmar oss planeten eller planeterna, jag har aldrig sett något liknande, det består av flera planeter och snurrar runt varandra , det kan även vara konstgjorde satelliter som ser ut som planeter.

Det kommer ett meddelande från Tauri att vi genast skall lämna området och möta upp Tauris skepp. Vi får först en utskällning att vi åkt till planeten utan att prata med någon, att vi inte får äventyra varken vår egen säkerhet eller Tauris.
Tauri har länge haft koll på planeten med dom många satelliterna, som dom kallar för Spindelplaneten, men heter det osägbara Kaaschorssssch , låter som ett slödder när det uttalas på originalspråket av dom som bor där. Men Tauri visste inte att det var Spindelplaneten som försökt invadera Vatten. Spindelplaneten är för stor och mäktig för att försöka slå ut. Det ända man göra är att åka tillbaka till Vatten och rådgöra med dess folk, antingen får man för man föröka spränga bort Spindelplanetens koppling, men det ör riskfyllt att bygga en ny fyr där, det bästa är att isolera platsen med kärlek, med stora kärleksfulla  kuddar som sprider doften av hembakta bullar som skapar värme och trygghet och kärlek. Där doften av nybakta kanelbullar finns kan ingen ondska överleva.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Min utforskning av AI

När Gud tröttande på ormens pajaskonster