Runt hörnet lurar alltid ett nytt mysterium

 Äntligen tog rymdprogemet fart igen och NASA skickade dom första människorna till Mars och det var med en stor framgång och det var vad mänskligheten behövde. Rymden är fortfarande en stort outforskat rum som lockar och och utmanar och samlar och får oss samarbeta. Och allt var lyckat med Mars resan och vi kunde börja kartläggningen och utforskningen av Mars.

Men vi fick också ett mysterium som ingen förstår. Efter att marsexpeditionen varit på planeten i sju dagar  av dom trettiodagarna så landade en farkost och dörren öppnades på farkosten , men ingen kom ut, så till slut gick två av marsexpeditionens personal in i farkosten och då började farkosten prata med dom på engelska , det var som farkosten var tillverkad på jorden, fast med en teknologi som inte var uppfunnen än och farkosten visste att vi kom från jorden och var den första marsexpeditionen. 

Det var inte allt. Efter tjugo dagar öppnade sig en port i marken bredvid Mars expeditioners läger . Det första som möter alla är en bildskärm med text på engelska som beskriver vad anläggningen är till för och hur den fungerar. Det är ett station och man kan färdas vart man vill även om planeten jorden är det sannolikaste resmålet.  
Det fungerar så att efter man skrivit in resmålet, så öppnar man den dörr och går in i ett rum, stänger dörren. Efter två minuter framträder en ny dörr på andra sidan rummet och när man öppnar den så är man framme. Och fungerade . Man kunde åka till Jorden och dom framtida resorna till Mars så gå denna vägen.

Men vem hade byggt dom sakerna. Var dom farliga använda. Men människan skulle använda dom så länge dom fungerade.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Min utforskning av AI

När Gud tröttande på ormens pajaskonster